Mina favoritautomater

Jag fick en kommentar på ett annat inlägg med en fråga om vilken eller vilka som är mina favoritautomater. Det fick mig att börja fundera. Jag har ett tiotal spel som jag återkommer till med jämna mellanrum, men vilka är egentligen de verkliga favoriterna? Jag fick sätta mig och klura lite och efter en stund (med lite spelande för att försäkra mig om att jag hade valt ut rätt spel) kom jag fram till följande lista med tre spel. Jag har inte rangerat spelen i någon slags preferensordning utan jag tycker om alla ungefär lika mycket.

Dracula
Dracula är en slot som i mina ögon har vuxit successivt ju mer jag har spelat den. Jag var inte alls imponerad från början, men numera är spelet en storfavorit. Jag tycker att det är ruskigt spännande att Dracula när som helst kan förvandla sig till fladdermöss som sprider jokrar på hjulen. Jag tycker också att free spins-rundan är en riktig klassiker.

Flowers
Flowers är en slot jag alltid återkommer till när jag har en större slant att spela för. Säg att jag till exempel har vunnit 500 kr på free spins och ska omsätta pengarna innan jag kan ta ut dem. Då går jag till Flowers! Den enkla anledningen är att det kan smälla till något enormt på det här spelet. Det är många gånger som jag har vunnit över 10 000 mynt på ett snurr. Samtidigt kan spelet kännas helt ”dött” emellanåt, men det får man ta när chansen till storvinsterna finns där.

South Park Reel Chaos
Jag är nog för gammal för att liksom följa South Park på TV, men jag vet att min yngre bror var ett stort fan av serien för ett par år sedan och det var på hans tips som jag började spela på den här NetEnt-automaten. South Park Reel Chaos är en favorit på grund av de många funktionerna. Jag gillar särskilt att det kan dyka upp bonusar hipp som happ under det att man snurrar på i grundspelet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *