Nanna – världens bästa dagmatte

Nanna är en av mina bästa vänner och hon är också en gudagåva när det gäller att ta hand om hundar. Gissa då om jag blev glad när hon för något år sedan efter att ha gått och funderat på och drömt om saken i flera år gjorde slag i saken och startade ett hunddagis! Nu är Majken och Alice hos Nanna minst två dagar i veckan och det är nästan som att de blir besvikna när jag kommer för att hämta dem!

Varför lämna hundarna, kanske du tänker? Jag jobbar ju i klädbutiker runt om i stan och ofta blir det att jag måste hoppa in här och där med kort varsel. Jag vet då inte hur länge jag kommer att vara hemifrån, så då är det perfekt att bara kunna köra iväg med Majken och Alice till Nanna. Jag vet att jag kanske har lite specialbehandling eftersom vi är så goda och gamla vänner (egentligen ska man ju boka plats minst en dag i förväg), så Nanna om du läser det här vill jag bara säga tack!

Har du hund? Behöver du lämna honom eller henne ibland? Skulle du vilja att din raring fick umgås med andra hundar och bli omhändertagen på allra bästa sätt av världens mest hundgalna person? Då ska du definitivt slå Nanna en signal. Hon har sitt hunddagis i Örgryte och det är öppet alla dagar i veckan. Skriv ett mail till mig så får du kontaktinfon du behöver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *